Blåst!!

Idag är det tävlingar på klubben, jag tycker det är så mysigt att sitta i solen med fika och titta på lydnaden på brukshundarna.
Ja nu är det 3+ grader och värsta stormen, på vår klubb blåser det alltid så idag blåser det nog mer än storm. Det blir dunjackan fram.

Igår var jag med Moa och tittade på Tatas valpar på Änglaglans kennel, det var 6 st 3+3. Det var jättefina valpar, de var väldigt jämna. Tikarna var nog jämnare än hanarna. Men mkt fina valpar. Ska bli kul att följa. Vi lär väl ses i Tatas avelsgrupper framöver.  Lycka till med dem, Britten.

Tråkiga nyheter Puggens Gisela fick en pyometra och fick opereras, alltså inga fler Gisela valpar. Hon som lämnat såååå fina valpar mina M & P -kullar.

Här kommer två bilder på hennes dotter Maggan,





Ses  /Lena

Kommentarer
Postat av: Britten

Hej!



Ha,ha vilken underbar bild på henne när hon sitter på armstödet!!!



2009-04-18 @ 16:15:08
URL: http://humell.se
Postat av: Linda

Tänkte bara säga hej för nu har jag råkat hitta hit.

Kul med en så flitigt uppdaterad blogg med många bilder som dessutom är roliga. Den sittande Bettan (fotogenic 13/4)är ju en fantastisk bild, den kan du vinna priser med :D (bilden alltså, knappast hunden)

Och husbonn med fjärkan på magen passar nog in i vilket vanligt som helst hem runt om i landet, märkligt att det ser likadant ut överallt, hahaha



Hej svejs från en trött nattuggla

Linda

2009-04-20 @ 00:33:39
URL: http://dartan.se
Postat av: Monika & Molly

Hej,



Vad trist att höra om Gisela. Hoppas ni mår bra.



Kram Monika och Molly

2009-04-20 @ 06:20:36
URL: http://monikali.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0